Agnethe

AgnetheAgnethe er født den 9. juli 1999. Hun bor i Norge sammen med sin mor, storebror, mors nye mand og sin nye lillebror. Og hun er enkeltintegreret på en normal skole.

Agnethe kunne ikke få ABA i Danmark, så derfor valgte moderen at flytte med børnene til Norge, hvor der er større tradition for at tilbyde ABA. Alt dette kan du læse om i den opdaterede beretning om Agnethe og hendes liv i Norge.

Du kan læse om de første tre år af Agnethes liv i den oprindelige beretning.

Klik på overskrifterne eller billederne for at læse teksterne.

 Dato Titel  

23.09.2006

Agnethe i Norge
Agnethe er nu 7 år. Hun har boet i Norge i lidt over 3 år nu. Hun bor sammen med mor, storebror, mors nye mand og sin nye lillebror. Og hun er netop startet i 1. klasse på en normal skole.

Agnethe kunne ikke få ABA i Danmark, så efter at have kæmpet i over et år måtte familien kaste håndklædet i ringen og flytte.

Agnethe og Gabriel

29.11.2002

Hovedberetningen om Agnethe
"Jeg måtte gøre noget for at komme ud af det vakuum, vi sad i. Vi fik fat i nogle ABA-forældre i Danmark og hørte, hvordan de havde båret sig ad [...] Alt i alt har det været utroligt hårdt, og det er bestemt ikke overstået endnu. Men bare ét blik på Agnethe fortæller os, at vi trods alt har gjort det rigtige. For der er sket enorme ting med hende på det halve år."

Agnethe

Tilbage til oversigten over alle børnene

Tina Obel Lope (red.) / 23.07.2007