DELTIDSJOB (LYNGE)

Deltidsjob – hjemmetræning af dreng med autisme

 

Familien Thorhauge, Lynge
Vi søger 2 personer til træning af en dreng med autisme. Din baggrund kan være pædagog, pædagogmedhjælper, psykologi- eller lærerstuderende - eller anden relevant baggrund.

Allerød Kommune har bevilget eftermiddags hjemmetræning af Kristoffer, en glad, åben og nysgerrig dreng på 6 år med infantil autisme og mental retardering. Derfor søger forældrene hermed 2 personer til at løse denne opgave. Er du en idérig, ansvarsbevidst og energisk person, så er det måske lige dig vi søger.

Hjemmetræningen tager udgangspunkt i ABA-metoden (Applied Behavior Analysis) som er en målrettet, intensiv metode til behandling af børn med autisme, med fokus på sprog, kognitive og sociale færdigheder.

Hjemmetræningen foregår hver dag efter skoletid med udgangspunkt i hjemmet. Kristoffer har trænet efter ABA metoden de seneste 3 år.

Forhåndskendskab til metoden er en fordel, men ingen nødvendighed, da der er tæt og direkte supervision hver 14. dag til begge medarbejdere. Supervisionen leveres af en professionel eksternt tilknyttet ABA-supervisior.

Vi søger to personer der:

Vi tilbyder:

Oplysninger om ABA-metoden kan findes på www.abaforum.dk .

Der er bevilliget i alt 23,5 timer til træning om ugen – vi forestiller os at disse fordeles på de to stillinger med henholdsvis 17 timer og 6,5 timer. Dette kan dog forhandles. Træningen er på hverdage mellem 11:30 og 17:00 (2 dage dog fra 13:30). Derudover er der mulighed for ekstra timer i skoleferien og andre ferieperioder - i alt 40 timer om ugen i 7 uger per år.

Løn efter kvalifikationer.

Start den 15. oktober 2009 eller hurtigst muligt herefter. Ansøgningsfrist den 25. september 2009 - ansøgninger behandles løbende.

Send din ansøgning til:

Familien Thorhauge
Lynghøjvej 3
3540 Lynge
Trine: 5156 3801 / trine@valueadds.dk
Søren: 3078 1756 / sat@valueadds.dk

Du er meget velkommen til at ringe hvis du har nogen spørgsmål eller vil høre mere om jobbet – ring helst mellem 17 og 21.

Redaktionen /08.09.2009