JOB

Uddannet pædagog søges til ABA-hjemmetræning samt støtte i integreret institution

Uddannet pædagog søges hurtigst muligt til hjemmetræning efter ABA-metoden samt at være støttepædagog for Sebastian på snart 5 år, der skal starte i den integrerede institution Dueslaget i Bjæverskov - Køge kommune. Han har intet sprog og har tendens til selvskadende adfærd.

Stillingen vil være på ca 27 timer om ugen, med mulighed for 36 senere på året. De 27 timer vil være fordelt på ca 10 timers ABA-træning i hjemmet, 15 timer i børnehave samt 2 timers supervision fra konsulent hver 14.dag. Der er tale om 2 ansættelsesforhold – et i hjemmet og et i Dueslaget. Det betyder, at du både vil referere til hjemmet og til Dueslagets ledelse.

Det bør forventes, at indkøringsfasen i børnehaven vil være meget lang.

Da jobbet vil foregå både i hjemmet og i børnehaven samt transporten til og fra, vil der være et meget tæt samarbejde med forældre og børnehave og tilpasses hjemmets rammer.I børnehaven handler det først og fremmest om indkøring og samvær med de andre børn i det omfang Sebastian magter. Dog vil det være nødvendigt også at inddrage ABA i en vis udstrækning i børnehaven, da det er en genkendelig, gavnlig og struktureret metode for Sebastian.

Vi ser helst at du:

 
Du er velkommen til at besøge Dueslaget – ring på 88701360 og spørg efter Anne eller Linette for nærmere aftale.
Samtalen vil foregå i hjemmet tirsdag d. 16. marts, hvor mor Lene og leder af Dueslaget Linette er til stede.
Ansøgning senest d. 12. marts kl. 10.00 sendes til:
Lene Kildebæk Christensen
Krohaven 40
4140 Borup
Eller på mail: lene1110@hotmail.com - under emne støttepædagog

Redaktionen 13.01.2010