JOB TILBYDES

Hjemmetræner søges til dreng med infantil autisme i Gentofte Kommune


Christian er en sød og glad dreng på 3 år med diagnosen infantil autisme. Han fungerer næsten alderssvarende på mange områder. Han går i almindelig børnehave hver formiddag og er ellers hjemme. Han modtager behandling/træning af os samt en hjemmetræner.

Vi søger en træner til hjemmetræningen, da nuværende træner slutter pga. studier. Træners opgave bliver at oplære Christian i de færdigheder han helt eller delvist mangler. Behandlingen følger ABA-metoden som har den bedst dokumenterede effekt indenfor autisme området.

Hver anden uge er der supervision hvor alle i teamet omkring Christian samles. Her bliver der lavet nye mål for træningen de næste 2 uger og supervisor viser og forklarer træningen. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til supervisor eller få ham til at gennemgå de ting du synes kan være vanskelige at træne på.

Det er vigtig at du er åben for supervision og har lyst til at lære.

Arbejdstiderne er fleksible og kan tilpasses efter din egen kalender. Der er mulighed for at arbejde mellem 6 og 10 timer om ugen. Du kan også arbejde i weekenden.

Oplysninger om ABA-metoden kan findes på www.abaforum.dk

Løn efter aftale

Start: medio august / september
Flere spørgsmål? Ring til Frederik B. Rasmussen: 60351003
Eller send en mail: fbr@bruun-Rasmussen.dk

Redaktionen /10.08.2011