Hjælpetræner søges til hjemmetræning af en 4 årig glad dreng med diagnosen infantil autisme i københavnsområdet


Vi søger en engageret hjælpetræner til at træne vores fantastiske 4-årige dreng, Anton, der for nylig har fået diagnosen infantil autisme.

Anton har en basisplads, går i børnehave hver dag og er generelt en meget lattermild og glad dreng. Træningen vil i første omgang fokusere meget på samarbejde og sprogtræning, da Anton har et meget sparsomt sprog. Anton er mild, lærenem og modtagelig overfor træningen trods sine udfordringer – Anton er ikke udad-reagerende og har stort udviklingspotentiale. 

Anton trænes 1-1 efter ABA-metoden /anvendt adfærdsanalyse (ABA er en almen pædagogisk metode, som er blevet særligt udviklet til behandling af autisme og lignende udviklingsforstyrrelser. Læs mere om ABA på www.abaforum.dk eller på IKHs hjemmeside: http://www.sku.rm.dk/).  

Målet med træningen er, at Anton skal blive så god til at styrke sin motivation, at han kan indgå i flydende interaktion med børn og voksne som sine jævnaldrende, herunder blandt andet at gå i en normal folkeskole. Teamet vil bestå af os - hans forældre- samt tre trænere og en supervisor, der kender Anton særdeles godt. Udover dette, vil der være et team af supervisorer og en psykolog fra Region Midt bag supervisoren.

Vi tilbyder:

Din profil:

Alt det andet:

Grundet flere trænere og koordination af træning og teammøder skal du kunne komme 6-9  timer ugentligt og så vidt muligt på ovenstående dage.

Din ansøgning bør indeholde:

Vi glæder os rigtigt meget til at høre fra dig!
Send din ansøgning, dit CV og gerne et billede til: kirketerp0351@hotmail.com.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Maja på 91 33 00 55.
Venligst Lars, Maja og Anton

 

 

Redaktionen / 26.02.2015