Hjælper til 4-årig autistisk dreng i ABA-hjemmetræning


Vores søn, William på 4 år, er en kvik gut, der mangler motivation for at lære socialt samspil, kommunikation og sprog. Motorisk og kognitivt er han godt med. Han er som regel glad, meget energisk og viljestærk. Han har diagnosen infantil autisme og bliver trænet i hjemmet efter ABA-metoden. Vores familie bor på Østerbro/Nørrebro og består af William, far, mor og vores katte.

Vi søger en ABA-hjælpetræner, som kan indgå i træningen af William i og omkring hjemmet og som aflaster for familien, ca. 8-10 timer om ugen fordelt på 2 vagter à 4-5 timer. Dertil kommer 3 timers supervision ca. hver anden uge. Vagterne ligger fortrinsvis om formiddagen kl. 10-14, også gerne weekend, og fordelingen på ugedage skal passes ind med vores nuværende trænerteam.

Træningen tilrettelægges i samarbejde med en erfaren supervisor, som instruerer træningsteamet ca. hver anden uge. Vi har i træningen især fokus på kommunikation og sprog. Her benytter vi metoden ABA/Verbal Behavior, som du kan læse mere om her.
Du kan se mere om ABA i Danmark på www.abaforum.dk

Vi søger en person, der har mod på at lære vores dreng at kende og vise ham vejen til sproglig forståelse, kommunikation og socialt samspil. Træningen skal minde mest mulig om leg, så det er vigtigt, at du har lyst til at lege en masse og formår at gøre træningen sjov. William har det som regel bedst udendørs, så det er også vigtigt, at du kan klare lidt vind og vejr.

Om dig som person:

Lønnen er 135 kr./time inkl. feriepenge. Ansættelsen er ikke tidsbegrænset og vi håber at kunne finde en person, der kan blive i mindst et år frem. Du må meget gerne skrive i ansøgningen, hvilke ugedage, du vil kunne arbejde, og hvor du så opslaget.

Ansøgningsfrist: 1. maj 2015. Vedlæg CV. Samtaler afholdes løbende.

Er du interesseret i jobbet, eller har du spørgsmål, så skriv til Malene og Morten på aba@gersborg.dk

Mvh.
Malene Erup Larsen og Morten Gersborg-Hansen
Ragnhildgade 30, 1. th.
2100 København Ø
Tlf. 30240312, men skriv hellere en mail :)
aba@gersborg.dk

Redaktionen / 08.04.2015