USA

Anerkendelse til iværksætter

Cambridge Who's Who , som er et register over iværksættere og andre forretningsfolk, har givet en særlig anerkendelse til Julie Azuma, stifter og leder af Different Roads to Learning. Different Roads to Learning er en online forhandler af adfærdsanalytisk litteratur og af udvalgte træningsmaterialer til børn med autisme.

Julie Azuma stiftede Different Roads to Learning i 1995 da hendes dengang seksårige datter Miranda blev diagnosticeret med autisme. Hun forlod en lovende karriere inden for modetøj for i stedet at forsyne forældre til børn med autisme og fagfolk med materialer og bøger om anvendt adfærdsanalyse. I dag forhandler Different Roads to Learning mere end 300 forskellige varenumre – lige fra flash cards og dvd-film til bøger som sætter forældre i stand til at praktisere ABA.

Senere har Julie Azuma stiftet bogforlaget DRL Books, som udelukkende udgiver adfærdsanalytisk litteratur skrevet af specialister. DRL Books har bl.a. udgivet bestselleren A Work In Progress af Ron Leaf og John McEachin på bade engelsk og spansk. Tilsammen har hendes to virksomheder mere end 30.000 kunder om året.

Azuma har i mere end 25 år været aktiv som asiatisk amerikaner. Hun er i dag forkvinde for Asian Women in Business, og bestyrelsesmedlem i Japanese American Association. Hun har optrådt i CNBCs serie Autism: The Hidden Epidemic og er tidligere blevet fremhævet blandt Inc. Magazines top-25 entreprenører.

Kilde: Lab Business Week 3. februar 2008

Different Roads to Learning har web-adressen http://www.difflearn.com
DRL Books har web-adressen http://www.drlbooks.com
The Cambridge Who's Who har web-adreseen http://www.cambridgewhoswho.com/

 

Redaktionen /14.02.2007