Online boghandel med adfærdsanalytisk litteratur              


Association for Behavior Analysis International (ABAI) har genåbnet sin online boghandel – nu i samarbejde med Amazon i USA. Udvalget af titler er mindre end da ABAI havde sin egen online boghandel. Priserne er de samme som hos Amazon, men ABAI får betaling fra Amazon, hvis bestilling sker gennem ABAIs boghandel. Fra Danmark vil det bedre kunne betale sig at bestille hos Amazon i UK eller Tyskland.

ABA International havde indtil for få år siden sin egen boghandel. Den fysiske boghandel havde kun åbent samtidig med den årlige ABAI-konference, men efterfølgende var det muligt at bestille de samme bøger online, og de blev ekspederet af ABAI. Den fysiske butik findes stadig og har stadig kun åbent samtidig med konferencen, men det er nu igen muligt at bestille en del af titlerne direkte fra ABAIs website. Bogbestillingerne ekspederes dog af Amazon i USA, og priserne er de samme, som hvis man bestiller direkte fra Amazon. Men ABAIs boghandel giver et overblik over den adfærdsanalytiske litteratur inddelt i emneområde; et overblik, som ikke kan skabes hos Amazon.

Det er langt fra alle titler fra den fysiske boghandel, der er tilgængelige fra i online boghandlen. Det er især de såkaldte ’grå udgivelser’ – dvs. bøger, der udkommer uden om kommercielle forlag – der ikke kan købes online. Men også ældre bøger, der er ’out of print’ kan ikke bestilles via Amazon.

Når man bestiller bøger, der skal sendes til Danmark, kan det altid betale sig at bestille fra Amazons engelske eller tyske afdelinger i stedet for at få bøgerne sendt fra USA. Man sparer tolden og momsen af forsendelsesomkostningerne fra USA.

ABAIs online boghandel har webadressen http://www.abainternational.org/bookstore.aspx

 

 


Joi Bay /02.07.2013